Memphis Revival

De Bandleden:

ROSALIE VERMEULEN

zang

De frontvrouw van de band. Deze zangeres houdt van een feestje! Ze heeft een stem met veel power en groove.

 

 

 

 

 

SANDER BOSSELAAR

gitaar

Een held op de snaren! Wees voorbereid op strakke slagpartijen en energieke solo’s!

VIRGIL PIQUÉ

basgitaar, zang

Onderdeel van de ritmesexy, de Verdine White van Nederland! Deze bassist heeft een enorm hoog swing gehalte!

 

HERBIE SPA

keys, zang

Toetsenist én zanger! Waar de band puntig speelt, vult Herbie het aan met zowel zwoele als ruige keys.

BART KUIJPERS

drums

De ‘animal’ van de ritmesexy. Een drummer die de soulbeats aandrijft en de heupen doet bewegen!

Deze energieke soul en R’n’B band uit Zeeland weet hoe ze hun publiek moeten vermaken! De band is ontstaan uit een liefde voor soul muziek. Inmiddels is er een mooie vriendschap ontstaan tussen de bandleden, wat de optredens extra bijzonder maakt.

De inspiratiebron komt van de artiesten als Aretha Franklin, Booker T. Jones en Justin Timberlake, geboren in Memphis (USA). Uit deze artiesten vloeit een stroom van soul muziek en de hedendaagse R’n’B. De nummers die door Memphis Revival worden gebracht zijn bekende maar niet voor de hand liggende coverliedjes. Daardoor bieden ze een verrassend maar toch oud vertrouwd repertoire.


DE UITVOERING

Naast het ‘coveren’ van het liedje gaan ze ervoor om het liedje op een zo cool mogelijke manier te brengen. Dansbare ritmes, mooie zangduetten en ruige gitaarsolo’s. Memphis Revival bestaat uit zeer gedreven muzikanten die gaan voor een zo strakke en groovy mogelijke benadering van de liedjes, met als doel het publiek te laten genieten en mee te laten swingen!

 

 

Foto en film: Martijn Finke

 

Boek ons nu op

Voor vragen of opmerkingen:
boekingen@memphisrevival.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *