De hobbyisten

De oprichting van deze band ben ik met  Hugo begonnen.

 

We hebben toen met een groot aantal muzikanten op projectbasis muziek gemaakt. Na wat jaren muziek gemaakt te hebben in de homestudio besloten we op zoek te gaan naar live muzikanten zodat we de muziek die we in zijn studio maakten, live konden spelen.

We zijn hard aan de slag geweest om de muziek eens gecreëerd in een slaapkamer om te zetten naar live muziek bespeeld met live instrumenten.

We hebben op diverse festivals en feesten gestaan.

We hebben tijdens het straatfestival in Vlissingen mogen optreden, op het Bevrijdingsfestival Vlissingen na Krezip,

We hebben in het voorprogramma van de levende hip hop legendes De La Soul mogen staan en in 2007 zijn we bekroond met de titel de “Zeeuwse Belofte” en mochten wij ook de publieksprijs in de wacht slepen.

Volgens de organisatie is dit nooit eerder gebeurd!!

Als gevolg van het winnen van de Zeeuwse belofte kregen we de kans op een demo cd “Progressie” op te nemen bij JB meijers (gitarist van De Dijk). Ik ben hier zeer trots op!!

Diverse organisaties in het land hebben ons harde werk in de loop der jaren bekroond door te laten zien dat ze vertrouwen in De Hobbyisten.

 

©Nick Franken

In 2009 heb ik aangegeven toe te zijn aan nieuwe uitdagingen en te stoppen met de band. Op deze manier kan ik me volledig storten op de vele, diverse en inspirerende nieuwe muziekprojecten die ik aangeboden krijg en creëer.

Tijd te kort 2009:

Concert at Sea 2009

Melkweg 2008

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *