Ik ben Vlissinger

Virgil Piqué

ikbenvliss140-virgilVirgil Piqué (35). Samenwonend, 1 dochter. Geboren Vlissingen. Beheert samen met z’n vriendin ‘Woonhotel Petruskerk’. Is muziekleraar op allerlei scholen.

“Het is zo belangrijk om kinderen te stimuleren en in contact te brengen met muziek. Muziek is a way of living. Drummen, teksten schrijven, gitaar spelen.”

“Het lijkt me tof als er hier ook een gebouw komt waar je alles kunt doen qua muziek. Waar kinderen zich veilig voelen. Er is echt een enorme behoefte aan.”

“Want is er nou niemand in Vlissingen die denkt: we moeten wat voor de jeugd doen? Ga niet bezuinigen op dit soort dingen. Het is een noodzakelijk iets.”

“Ja, het klopt dat ik eerst bij de Praxis werkte. Tijdens m’n studie aan de HZ. Nog steeds word ik ermee geassocieerd en krijg ik vragen over klusjes enzo.”

“De Petruskerk wordt nu verbouwd. Er komen 21 lofts in. Volgend jaar kunnen toeristen er terecht. De appartementen ernaast zijn momenteel al woonhotel.”

“Vlissingen heeft weinig geld, maar creativiteit maakt dat het bruisend blijft. Een stad met kansen. Ja, voor mij betekent Vlissingen een stukje thuiskomen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *