Jamsessies in de Piek

Begin 2015 kwamen Jamie quite ( drumleraar) Sander Bosselaar (gitarist/ gitaarleraar) en ik op het idee om jamsessies te organiseren in de piek zodat onze leerlingen elkaar daar konden treffen.

Iets wat begon onder de noemer even kijken hoe het loopt werd een begrip. Maandelijks kwamen er muzikanten langs van verschillende leeftijden. Ook zagen we dat er Bands en vriendschappen ontstonden. De jamsessies werden gezien als een plek waarbij je laagdrempelig je eerste stappen kon maken op een echt podium. Vaak was het zo dat de avond begin met de wat minder ervaren muzikanten en naar mate de avond vorderde het level omhoog ging.

Wij hebben dit zo met z’n 3en tot 2019 gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *