Seppe Bremmers heeft een aantal gitaren gerepareerd die ik heb kunnen doneren aan een goed doel.

Maak kennis met Seppe Bremmers. Gitaarbouwer in opleiding.

Tijdens de jaren dat Seppe les bij mij heeft gevolgd heeft hij ontdekt hoe belangrijk het bespelen van een instrument voor hem is. Het siert hem enorm dat hij zijn kennis en kunde heeft ingezet voor dit doel.

De ambacht van het bouwen van gitaren is vanuit een geinig projectje uitgegroeid tot de keuze van zijn aanstaande opleiding.

Seppe is een jonge man met enorm veel liefde voor “ echte” muziek zoals hij dat noemt.

Riffs, akkoordenschema’s, sound, eigenzinnigheid en eigentijdse muziek dat is wat hem enorm aanspreekt.

Dit begint in veel muziekstijlen natuurlijk een goede gitaar. Zijn nieuwsgierigheid heeft hem bij onze top gitaarbouwer Sjac Zwier uit Vlissingen gebracht. Hier heeft hij behalve stof ook aan het ambacht mogen snuffelen.

Dit heeft geresulteerd in zijn eigen gitaar

Tijdens dit proces heeft hij enorm veel research gedaan, heel wat bijzondere vaardigheden geleerd en naast het schuren van gitaren ook zijn kennis bijgeschaafd.

Daar waar hij al aangenomen was op een IT opleiding heeft hij toch de stoute schoenen aangetrokken om te kijken of hij in aanmerking kon komen voor de opleiding gitaarbouw. Ook daar werd hij aangenomen waarbij hij de keus gemaakt heeft om hier vol voor te gaan en zijn IT opleiding af te zeggen.

In september start Seppe met zijn opleiding. Ik ben er nu al van overtuigd dat hij dit enorm goed gaat doen want sommige gitaren die ik hem totaal dood heb aangeleverd heeft hij gereanimeerd en de juiste zorg en aandacht gegeven waardoor ze weer een heel nieuw leven kunnen hebben.

Hou deze jongen aub in de gaten! Mocht je wat aan je gitaar moeten laten doen, steun Seppe dan!

Contact hem via instagram @seppebremmers of stuur mij een DM voor zijn gegevens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *